Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Traybake met runderchipolata en cocktailtrostomaten
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Traybake met runderchipolata en cocktailtrostomaten
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de kikkererwten af en laat uitlekken. Pel de uien en snijd in kwarten. Snijd de courgette in dikke plakken. Pel de knoflook en snijd fijn.
Stap 2
Leg de kikkererwten, cherrytrostomaten, rode ui, courgette en runderchipolataworstjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
Stap 3
Meng de knoflook en ras el hanout met 3 el olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Schenk de kruidenolie over de bakplaat en meng goed.
Stap 5
Bak de traybake 20 minuten in de oven.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie473 kcal
- Eiwit30.2 g
- Koolhydraten27.3 g
- Vet24.6 gWaarvan verzadigd10.2 g