Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Traybake met citroenhoningkip, zoete aardappel en rucola
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Traybake met citroenhoningkip, zoete aardappel en rucola
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Meng in een schaal het citroensap met de mosterd en honing. Schep de kipdijfilet erdoor.
Stap 2
Leg de kipdijfilet met de zoete aardappel en cherrytomaatjes op de met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olijfolie en breng op smaak met zout en/of peper.
Stap 3
Rooster de zoete aardappel met de kipdijfilet in 20 min. lichtbruin en gaar.
Stap 4
Bestrooi de traybake uit de oven met de rucola.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie486 kcal
- Eiwit24 g
- Koolhydraten52 g
- Vet18 gWaarvan verzadigd5 g