Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Traybake met bospeen, krieltjes en venkel
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Traybake met bospeen, krieltjes en venkel
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Stap 2
Halveer de krieltjes, snijd het loof van de bospenen, laat er een paar cm aanzitten. Was en schil ze.
Stap 3
Halveer de venkel en verwijder de harde kern. Snijd de venkel en rode ui in parten.
Stap 4
Meng het paprikapoeder met de olijfolie. Voeg zout en peper naar smaak toe.
Stap 5
Meng de olie met de groenten en krieltjes en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Leg de rundersaucijzen ertussen.
Stap 6
Bak de traybake in 30 minuten goudbruin en gaar in de oven. Schep halverwege om.
Stap 7
Hak de peterselie fijn. Bestrooi de traybake uit de oven met de peterselie en serveer met de aioli.