Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Traybake met biet, geitenkaas en honingkruim
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Traybake met biet, geitenkaas en honingkruim
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de bieten in plakjes van 8 mm. Verdeel de aardappelschijfjes en bietenplakjes dakpansgewijs over de bakplaat.
Stap 2
Verkruimel de geitenkaas grof en strooi over de aardappel en biet. Besprenkel met de olie en breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Rooster de aardappelschijfjes en biet in de oven in 20 min. goudgeel en gaar.
Stap 4
Maal intussen in de hakmolen het brood (met korst) met de knoflook fijn. Rooster in een droge koekenpan het broodkruim lichtbruin en krokant. Voeg de honing en tijm toe en rooster nog 1-2 min. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Bestrooi de traybake uit de oven met het krokante honingkruim.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
- - staafmixer met hakmolen
Voedingswaarden
- Energie446 kcal
- Eiwit18 g
- Koolhydraten45 g
- Vet20 gWaarvan verzadigd13 g