Tosti met champignons, spinazie en twee soorten kaas
Ingrediënten
Bereidingswijze Tosti met champignons, spinazie en twee soorten kaas
Stap 1
Snijd de champignons in plakjes en per de knoflook uit. Snijd de focaccia in vier gelijke delen en hak de pistachenoten fijn.
Stap 2
Verhit de olie in een koekenpan en roerbak hierin de champignons in 5 minuten op hoog vuur goudbruin. Schep de knoflook erdoor en bak 30 seconden mee. Schep op een bord.
Stap 3
Roerbak in dezelfde pan de spinazie tot deze geslonken is en het meeste vocht is verdampt. Laat de spinazie op een dubbele laag keukenpapier uitlekken. Bestrooi champignons en spinazie met zout en peper.
Stap 4
Snijd de stukken focaccia open. Beleg steeds de onderste helft met een laagje spinazie, daarop champignons (zonder evt. uitgelopen vocht), verkruimelde feta en geraspte kaas. Bestrooi met pistachekruim.
Stap 5
Leg de bovenste broodhelften op de tosti’s. Bak de tosti’s circa 5 minuten in een tosti-ijzer tot de kaas gesmolten is en het brood aan weerskanten goudbruin. Snijd elke tosti in 2-3 lange repen, prik ze aan een prikker en serveer.
Aanvullende benodigdheden
- - tosti-ijzer
Voedingswaarden
- Energie390 kcal
- Eiwit18 g
- Koolhydraten34 g
- Vet19 gWaarvan verzadigd8 g
Trefwoorden
