Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Tostada met makreel, venkel en rucola
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Tostada met makreel, venkel en rucola
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Bestrijk de tortilla's aan beide kanten met olijfolie en leg naast elkaar op een bakplaat. Bak in het midden van de oven in 4 minuten per kant goudbruin.
Stap 2
Meng intussen de venkel met de citroenrasp, de helft van het citroensap, de helft van de bieslook en de kappertjes.
Stap 3
Bestrijk de krokante tortilla's met roomkaas en verdeel de rucola en venkel erover. Leg de makreel erop en bestrooi met de overige bieslook en wat venkelloof. Besprenkel met de rest van het citroensap.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie725 kcal
- Eiwit32 g
- Koolhydraten40 g
- Vet47 gWaarvan verzadigd15 g