Tortilla’s met gemarineerde gamba’s
Ingrediënten
Bereidingswijze Tortilla’s met gemarineerde gamba’s
Stap 1
Ontdooi de garnalen.
Stap 2
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de spitskool in dunne repen. Snijd de helft van de komkommer in repen van 3 cm.
Stap 3
Rasp de schil van een citroen en pers de vrucht uit. Snijd de andere citroen in parten.
Stap 4
Verhit een pan met 2 el olijfolie en bak de gamba’s in 5 minuten gaar met het paprikapoeder, knoflookpoeder en het citroenrasp en sap.
Stap 5
Breng op smaak met zout en peper.
Stap 6
Verdeel de tortilla’s over een ovenrooster en bak af volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd de koriander grof.
Stap 7
Breng een pan met water aan de kook en kook de spitskool in 1 minuut beetgaar. Giet af.
Stap 8
Meng de helft van de koriander met de spitskool en komkommerrepen. Verdeel de spitskoolsalade en gamba’s over de tortilla’s.
Stap 9
Verdeel de srirachamayonaise over de tortilla’s. Garneer met de partjes citroen en de rest van de koriander.