Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Tortillahoorntjes met visfrietjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Tortillahoorntjes met visfrietjes
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de visfrietjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in 8-12 minuten goudbruin en knapperig.
Stap 2
Snijd de bieslook fijn en meng door de yoghurt. Breng op smaak met peper en zout. Halveer de tortillawraps en vouw vier hoorntjes. Zet vast met een cocktailprikker.
Stap 3
Verdeel de veldsla en visfrietjes over de hoorntjes en garneer met een schepje kruidenyoghurt. Serveer met de rest van de kruidenyoghurt om te dippen.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat bekleed met bakpapier
- - 4 cocktailprikkers
Voedingswaarden
- Energie252 kcal
- Eiwit12 g
- Koolhydraten26 g
- Vet10 gWaarvan verzadigd2 g