Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Tortellini met roerbakandijvie
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Tortellini met roerbakandijvie
Stap 1
Snijd de helft van de broccoli in kleine roosjes. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten goudbruin.
Stap 2
Breng een pan met water aan de kook en kook de broccoli in 3 minuten beetgaar. Haal uit de pan en kook de tortellini in het vocht van de broccoli volgens de aanwijzing op de verpakking.
Stap 3
Verhit een pan met 1 el olijfolie en bak de andijvie 3 minuten tot deze begint te kleuren. Voeg de broccoli, tortellini, chilivlokken en olijfolie extra vierge pesto toe en verwarm 3 minuten.
Stap 4
Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de pasta over de borden en garneer met de geroosterde pijnboompitten.