Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Tonijnsalade met knoflookcroutons
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Tonijnsalade met knoflookcroutons
Stap 1
Kook de sperziebonen 10 minuten, giet ze af, spoel er koud water over en laat uitlekken.
Stap 2
Meng de ingrediënten voor de dressing en voeg zout en versgemalen peper toe. Schep de tonijn, komkommer, olijven, maïs en dressing door elkaar.
Stap 3
Bak het brood in de olie met knoflook goudbruin.
Stap 4
Scheur de slablaadjes iets kleiner. Leg ze op een schaal met de tonijnsalade erop. Garneer met de sperziebonen, tomaatparten en croutons.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie660 kcal
- Eiwit38 g
- Koolhydraten49 g
- Vet32 gWaarvan verzadigd5 g
Trefwoorden
