Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Tonijnsalade met kikkererwten op toast
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Tonijnsalade met kikkererwten op toast
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het stokbrood in lange schuine plakken. Snijd de augurken in kleine blokjes.
Stap 2
Verdeel voor de toast de plakken stokbrood over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in ca. 8 minuten goudbruin en knapperig. Keer halverwege.
Stap 3
Meng ondertussen de kikkererwten, uitgelekte tonijn, augurkenblokjes en het nat met de mayonaise. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over de toast en serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie764 kcal
- Eiwit36 g
- Koolhydraten77 g
- Vet33 gWaarvan verzadigd4 g