Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Tomatenwraps met zalm en kruidenroomkaas
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Tomatenwraps met zalm en kruidenroomkaas
Stap 1
Klop het ei los in een grote kom met een scheutje water. Haal de tortilla’s hier één voor één doorheen. Bak de tortilla’s één voor één in een droge koekenpan en laat afkoelen.
Stap 2
Roer de roomkaas los en voeg de mierikswortel hier aan toe. Breng eventueel op smaak met zout en peper.
Stap 3
Snijd de gerookte zalmfilet en de spinazie grof. Snijd met een dunschiller lange linten van de komkommer. Pluk de waterkers van de dikke stelen en was samen met de spinazie en komkommer. Laat uitlekken op een vergiet.
Stap 4
Smeer 2 flinke lepels roomkaas over de gehele breedte van een tortilla. Verdeel hier de gerookte zalm en de groenten overheen en rol strak op. Snijd in mooie rolletjes en steek er eventueel prikkers in.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie412 kcal
- Eiwit17.2 g
- Koolhydraten36.1 g
- Vet20.9 gWaarvan verzadigd11.4 g
Trefwoorden
