Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Tomatenwrap met basilicumpesto en mozzarella
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Tomatenwrap met basilicumpesto en mozzarella
Stap 1
Blend de verse basilicum samen met de pijnboompitten, Parmezaanse kaas en knoflook fijn in een blender. Giet er langzaam de extra vergine olijfolie bij totdat er een stevig mengsel ontstaat.
Stap 2
Verwarm de wraps even in de koekenpan of oven. Smeer een lepel zelfgemaakte basilicumpesto over de gehele bodem van de wrap. Leg hierop wat veldsla.
Stap 3
Laat de zongedroogde tomaten uitlekken en snijd de mozzarella in plakken. Verdeel beide trapsgewijs aan 1 zijkant van de wrap. Sprenkel wat gebakken pijnboompitten over de mozzarella en tomaat. Rol de wrap op en laat hem in de koelkast opstijven. Snijd de wrap in rolletjes van 2,5 centimeter en serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie318 kcal
- Eiwit13 g
- Koolhydraten11 g
- Vet25 gWaarvan verzadigd4 g
Trefwoorden
