Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Tomatenmascarponesoep met krokante basilicumbroodjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Tomatenmascarponesoep met krokante basilicumbroodjes
Stap 1
Bereid de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking met 2 el olijfolie.
Stap 2
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de brunchbroodjes open en leg de helften op de bolle kant op de bakplaat.
Stap 3
Pers de knoflook boven de laatste 3 el olijfolie. Hak 1 takje basilicum fijn en meng ook door de olie. Besprenkel de broodjes met de basilicumolie. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Bak de broodjes in de voorverwarmde oven in 6-8 min. lichtbruin en krokant.
Stap 5
Verdeel de soep over 4 diepe borden. Schep een lepel mascarpone in elk bord soep. Bestrooi met de blaadjes van het laatste takje basilicum. Serveer met de basilicumbroodjes.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat
Voedingswaarden
- Energie368 kcal
- Eiwit7 g
- Koolhydraten28 g
- Vet24 gWaarvan verzadigd9 g