Tomatencarpaccio met groene linzen
Ingrediënten
Bereidingswijze Tomatencarpaccio met groene linzen
Stap 1
Snijd de tomaten in plakken van 5 mm dik. Snijd de helft van de cherry pruim trostomaten in parten en de andere helft door de helft.
Stap 2
Verwijder de steel en zaadlijst van de paprika en snijd in blokjes. Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in blokjes.
Stap 3
Breng een pan met water aan de kook en kook de linzen volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet af en spoel koud.
Stap 4
Meng de paprika, avocado, Hollandse garnalen en gehalveerde cherry pruim trostomaten door de linzen. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Leg de plakken tomaat en in kwarten gesneden cherry pruim trostomaten op de borden.
Stap 6
Besprenkel met 2 el olijfolie, breng op smaak met zout en peper. Verdeel de linzensalade over de tomaat.
Stap 7
Garneer met de tuinkruidendressing, kiemgroente en zonnebloempitten.