Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Tomaten met saucijsjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Tomaten met saucijsjes
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de roma tomaten in achten en ris de blaadjes van de takjes tijm.
Stap 2
Leg samen met de snoeptomaten en cherry trostomaatjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Schep om met de olijfolie, peper en zout.
Stap 3
Leg de rundersaucijsjes ernaast en bak 20 minuten in het midden van de oven. Keer de saucijsjes halverwege. Schep de laatste 5 minuten de canellinibonen door de tomaten en verwarm mee.
Stap 4
Neem uit de oven en schep de tomaten en witte bonen op een grote schaal. Snijd de saucijsjes in plakken en verdeel er met de rucola over. Garneer met de basilicum. Lekker met knapperig stokbrood.