Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Toast van kerststol met geitenkaas en appelstroop
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Toast van kerststol met geitenkaas en appelstroop
Stap 1
Snijd van de kerststol per persoon 1 plak, deze plakken moeten van dezelfde dikte zijn als de plakjes geitenkaas. Verwijder het spijs uit de plakken kerststol zodat er een gat in het midden van de plak ontstaat.
Stap 2
Doe de appelstroop in een steelpannetje en verwarm zachtjes, tot hij vloeibaar wordt.
Stap 3
Verhit de boter in een koekenpan tot hij niet meer bruist. Leg de plakken kerststol erin en leg in elk gat een plakje geitenkaas. Bak snel bruin. Schep de plakken kerststol met de geitenkaas uit de pan en leg ze omgekeerd op de borden. Laat van een lepel af een lint warme appelstroop over de plakken lopen.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie250 kcal
- Eiwit7 g
- Koolhydraten32 g
- Vet10 gWaarvan verzadigd7 g