Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Tiramisukoffie met amandelroom
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Tiramisukoffie met amandelroom
Stap 1
Klop de mascarpone met de slagroom en amandelaroma in een paar minuten lobbig. Zet in de koelkast.
Stap 2
Rooster het amandelschaafsel in een droge, hete koekenpan goudbruin en laat op een bord afkoelen. Schenk de koffie in mokjes of glazen. Voeg naar wens 1 eetlepel amandellikeur per kop toe.
Stap 3
Schep een flinke toef amandelroom erbovenop en bestrooi met de geroosterde amandelen. Bestuif met poedersuiker en serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie135 kcal
- Eiwit2 g
- Koolhydraten4 g
- Vet10 gWaarvan verzadigd5 g