Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Tielle met visragout
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Tielle met visragout
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Kneed het deeg nogmaals door en snijd het in 8 stukken.
Stap 2
Rol elk deel uit tot een ronde lap van circa 4 mm dik. Bekleed de vormpjes met de helft van de deeglapjes.
Stap 3
Verdeel de afgekoelde vulling over het deeg op de bakplaat en dek af met de andere lapjes. Druk de randen op elkaar en maak elke 2 cm een korte knip in de rand.
Stap 4
Vouw de inkepingen om en om naar binnen voor een speels effect. Bestrijk het deeg royaal met olijfolie en bak in de oven in 20-25 minuten gaar en goudbruin.
Aanvullende benodigdheden
- - 4 eenpersoons taartvormpjes
Voedingswaarden
- Energie595 kcal
- Eiwit33 g
- Koolhydraten68 g
- Vet18 gWaarvan verzadigd4 g