Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Tian van aardappel
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Tian van aardappel
Stap 1
Vet de ovenschaal in.
Stap 2
Hak de oregano fijn. Hak de rozemarijn grof. Pers de knoflook.
Stap 3
Boen de aardappelen schoon onderstromend water.
Stap 4
Dep ze droog en snijd de aardappelen in dunne plakjes.
Stap 5
Zet de aardappelplakjes in rijen rechtop in de schaal.
Stap 6
Strooi er steeds wat oregano en rozemarijn met wat grof zeezout en versgemalen zwarte peper tussen.
Stap 7
Meng de knoflook met de olijfolie en sprenkel de knoflookolie over de aardappelen.
Stap 8
Schuif de schaal in het midden van de oven en schakel de oven in op 220°C.
Stap 9
Bak de aardappeltjes in dertig tot vijfendertig minuten gaar en knapperig bruin.
Aanvullende benodigdheden
- - kleine lage ovenschaal.
Voedingswaarden
- Energie230 kcal
- Eiwit3 g
- Koolhydraten32 g
- Vet9 gWaarvan verzadigd1 g
Trefwoorden
