Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Thaise viskoekjes met chili-mayo
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Thaise viskoekjes met chili-mayo
Stap 1
Maal de zalm met de garnalen, currypasta, vissaus, ei, koriander en 1 bosui in een keukenmachine. Maak met vochtige handen 8 balletjes van dit mengsel en druk ze plat.
Stap 2
Verhit een laagje zonnebloemolie in een koekenpan en bak hierin de viskoekjes in 4-5 minuten rondom goudbruin en gaar. Laat de koekjes uitlekken op keukenpapier.
Stap 3
Bestrooi met de rest van de bosui en serveer de viskoekjes met de (chili)mayo en de limoen.
Aanvullende benodigdheden
- - keukenmachine
- - keukenpapier
Voedingswaarden
- Energie510 kcal
- Eiwit29 g
- Koolhydraten26 g
- Vet30 gWaarvan verzadigd8 g
Trefwoorden
