Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Thaise udon noedels met tofu
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Thaise udon noedels met tofu
Stap 1
Breng een pan met water aan de kook en kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakkingen.
Stap 2
Schraap de schil van de gember en snijd deze fijn. Halveer de limoenen. Pers de ene vrucht uit en snijd de andere in partjes.
Stap 3
Meng de fijngesneden gember met het limoensap en de hoisinsaus.
Stap 4
Snijd de tofu in blokjes van 2 cm. Verhit een pan met 1 el zonnebloemolie en bak de tofu goudbruin. Breng op smaak met zout.
Stap 5
Verhit een wokpan met 1 el zonnebloemolie en bak de Thaise wokgroente 3 minuten. Voeg de noedels en de hoisinsaus toe en verwarm 3 minuten.
Stap 6
Verdeel de noedels en tofu over de borden. Garneer met de limoenpartjes.