Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Thaise biefreepjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Thaise biefreepjes
Stap 1
Meng de eieren, ½ theelepel zout en de maizena tot een beslag. Schep de biefreepjes erdoor.
Stap 2
Verhit een flinke laag olie in een wok of hapjespan tot 180ºC. Frituur hierin de vleesreepjes 3-4 minuten, terwijl je ze losroert. Schep uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Frituur de wortelreepjes 1-2 minuten en laat ook uitlekken. Giet de olie uit de wok.
Stap 3
Roerbak de bosui, knoflook en rode peper ½ minuut in het bakvet. Schep het vlees, de wortel, suiker, azijn en sojasaus erdoor. Serveer het gerecht in een blad sla.
Aanvullende benodigdheden
- - keukenpapier
Voedingswaarden
- Energie410 kcal
- Eiwit27 g
- Koolhydraten24 g
- Vet22 gWaarvan verzadigd5 g