Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Tartelette met veldsla en gepocheerd ei
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Tartelette met veldsla en gepocheerd ei
Stap 1
Leg een stuk vershoudfolie op een kopje en druk naar binnen zodat een holte ontstaat. Bestrijk de holte met olie en breek voorzichtig een ei erboven. Draai het overhangende folie bij elkaar en knoop vast. Herhaal met de andere eieren.
Stap 2
Breng een laag water aan de kook. Zet de warmtebron laag en leg de pakketjes erin. Laat de eieren 4 minuten tegen de kook aan pocheren.
Stap 3
Schep de veldsla vlak voor het serveren door de dressing en verdeel over de tartelettes. Verkruimel het spek erover en leg de eieren erop.
Aanvullende benodigdheden
- - 4 eenpersoons ovenschaaltjes
- - 4 taartvormpjes
- - keukenpapier
- - vershoudfolie
Voedingswaarden
- Energie365 kcal
- Eiwit11 g
- Koolhydraten17 g
- Vet29 gWaarvan verzadigd11 g