Tandoori bloemkool met naan
Ingrediënten
Bereidingswijze Tandoori bloemkool met naan
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de bloemkool in grote roosjes en kook 7 minuten voor. Laat goed uitlekken en dep eventueel droog.
Stap 2
Meng de yoghurt met 3 eetlepels tandoori kruidenpasta en olie. Voeg voor een sterkere smaak, extra tandoori kruidenpasta toe.
Stap 3
Smeer de roosjes in met het yoghurt-kruidenmengsel en bestrooi met paneermeel. Verdeel de roosjes in een ovenschaal en bak ongeveer 30 minuten gaar en goudbruin in de oven.
Stap 4
Verwarm in een steelpan de azijn met de suiker tot de suiker is opgelost. Laat iets afkoelen en overgiet hier de rode kool vermengd met de wortel julienne mee. Schep om en laat tot gebruik intrekken.
Stap 5
Verhit de grillpan. Besprenkel de naanbroodjes licht met water. Bak ze aan beide kanten 1 minuut tot grillstrepen ontstaan.
Stap 6
Leg een naanbroodje in een kom, schep de bloemkoolroosjes op het brood met een beetje zoetzure groente. Vouw dubbel en serveer met verse koriander.
Aanvullende benodigdheden
- - ovenschaal
- - Grillpan
Voedingswaarden
- Energie647 kcal
- Eiwit18 g
- Koolhydraten89 g
- Vet22 gWaarvan verzadigd7 g
Trefwoorden
