Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Tagliatelle met warmgerookte zalm
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Tagliatelle met warmgerookte zalm
Stap 1
Rasp de schil van de citroen en snijd in parten. Laat de zongedroogde tomaten uitlekken en snijd in blokjes van 1 cm. Ris de blaadjes van de oregano. Halveer de courgette over de lengte en snijd de courgette in halve maantjes.
Stap 2
Breng een pan met water aan de kook en kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet af.
Stap 3
Verhit intussen een pan met 1 el olijfolie en bak de courgette 4 minuten. Voeg de gedroogde tomaten, citroenrasp, de helft van de oregano en slagroom toe. Breng de saus al roerend aan de kook en voeg de tagliatelle toe. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Breek de zalm in grove stukken. Verdeel de tagliatelle over de borden, leg de rucola en zalm erop. Garneer met de rest van de oregano en citroenpartjes.