Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Tagliatelle met peer en gorgonzola
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Tagliatelle met peer en gorgonzola
Stap 1
Breng een pan met water aan de kook en kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet de pasta af.
Stap 2
Snijd intussen de peer in parten en verwijder de klokhuizen. Brokkel de gorgonzola grof.
Stap 3
Verhit 1 el olijfolie in een pan en bak de spekblokjes in 7 minuten goudbruin en krokant. Voeg de peer toe en bak deze 3 minuten mee. Voeg de crème fraîche en ¾ van de gorgonzola toe en roer tot de gorgonzola is gesmolten. Voeg de tagliatelle toe en roer door. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Verdeel de pasta over de borden en garneer met de rucola en resterende gorgonzola.