Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Tagilatelle met klassieke ragu
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Tagilatelle met klassieke ragu
Stap 1
Verhit de olie in een braadpan. Fruit de ui, knoflook, wortel en bleekselderij 4 min. Voeg het gehakt toe en bak in 4 min. rul.
Stap 2
Schep de tomatenpuree erdoor en bak 1 min. mee. Schenk de wijn erbij en laat 2 min. zachtjes koken. Voeg de tomatenblokjes met de bouillon en laurier toe. Breng aan de kook.
Stap 3
Draai de warmtebron laag en stoof de saus met het deksel op de pan in 1 uur gaar.
Stap 4
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwijder de laurier uit de ragù. Roer de helft van de kaas erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Giet de tagliatelle af en meng door de ragù. Verdeel de tagliatelle over 4 borden en serveer met de rest van de Parmezaanse kaas.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie615 kcal
- Eiwit32 g
- Koolhydraten67 g
- Vet22 gWaarvan verzadigd8 g