Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Tacosalade met zwarte bonen, mais en chorizo
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Tacosalade met zwarte bonen, mais en chorizo
Stap 1
Snijd het vruchtvlees van de paprika's in stukken en verwijder de zaadjes. Verhit een paar eetlepels zonnebloemolie in een grote koekenpan en frituur hierin de tortillawraps om en om in een paar seconden per kant lichtbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.
Stap 2
Bak in dezelfde pan de chorizo uit op een lage stand. Schep uit het vet en laat op keukenpapier uitlekken en afkoelen. Verkruimel daarna.
Stap 3
Zet schaaltjes met de bonen, mais, paprika, ijsbergsla, bosui, chorizo en dressing klaar. Leg op elk bord een gefrituurde tortilla en verdeel de ingrediënten voor de salade erover. Besprenkel met de dressing en schep op elke salade een lepel yoghurt.
Aanvullende benodigdheden
- - keukenpapier
Voedingswaarden
- Energie965 kcal
- Eiwit22 g
- Koolhydraten60 g
- Vet69 gWaarvan verzadigd13 g