Taco croissant
Ingrediënten
Bereidingswijze Taco croissant
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat het bladerdeeg ontdooien. Meng in een schaal de pulled pork met de Mexicaanse mix, maar houd 1 theelepel Mexicaanse mix apart.
Stap 2
Leg steeds 2 plakken bladerdeeg op elkaar en rol samen dun uit tot een grote plak. Snijd de 4 samengevoegde plakken rond uit.
Stap 3
Verdeel de bladerdeegplakken over een bakplaat met bakpapier en prik met een vork in het midden van het bladerdeeg. Verdeel de pulled pork over het midden van het bladerdeeg.
Stap 4
Meng 2 eetlepels zonnebloemolie met de rest van de Mexicaanse mix en bestrijk het bladerdeeg met de kruidenolie. Bak in de oven in ongeveer 8 minuten goudbruin en knapperig.
Stap 5
Laat de maïs uitlekken. Snijd de lente-ui in dunne schuine ringen en schep door de maïs. Snijd de radijs in flinterdunne plakjes en voeg toe aan de salade.
Stap 6
Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Doe de avocado en de helft van de sour cream in een hoge beker en pureer met een staafmixer tot een glad mengsel. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
Stap 7
Schep de helft van de avocadosaus op de pulled pork en vul de taco croissant met sla, maïssalade en blaadjes koriander. Serveer de rest van de sla en de avocadosaus erbij.