Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Taco's met kabeljauw, bonensalsa en guacamole
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Taco's met kabeljauw, bonensalsa en guacamole
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Meng de Mexicaanse kruiden met de zonnebloemolie. Bestrijk de kabeljauwfilets met deze olie en laat even staan.
Stap 2
Meng de bonen, mais en bosui met de rasp en het sap van een halve limoen. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Verhit een koekenpan en bak hierin de kabeljauwfilets met de marinade in circa 5 minuten rondom gaar en goudbruin. Bak de tacoschelpen af in de oven.
Stap 4
Prak in een kommetje de avocado met de helft van de crème fraîche en de tomaat. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Serveer de tacoschelpen met de vis, bonensalsa, guacamole en de overige crème fraîche. Snijd de overige limoen in partjes en serveer erbij.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie750 kcal
- Eiwit33 g
- Koolhydraten36 g
- Vet46 gWaarvan verzadigd16 g
