Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Taartjes met gedroogde tomaten, ui en verse kruiden
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Taartjes met gedroogde tomaten, ui en verse kruiden
Stap 1
Fruit de sjalotjes in een beetje olijfolie. Voeg zout en peper toe en laat ze afkoelen. Verwarm de oven voor op 180ºC. Klop de eieren met 8 eetlepels water, zout, peper, de pecorino, tomaten, kappertjes, olijven en oregano.
Stap 2
Rol het deeg op een met bloem bestoven werkvlak uit en leg het tot over de randen in de schaaltjes of vormpjes. Verdeel de sjalotjes over de deegbodems en giet het eimengsel erop. Rol de deegranden iets op.
Stap 3
Bak de taartjes circa 20 minuten in het midden van de oven tot ze goudbruin en stevig zijn. Serveer warm.
Aanvullende benodigdheden
- - 4 kleine lage ovenschaaltjes
- - 4 taartvormpjes
- - deegroller
Voedingswaarden
- Energie765 kcal
- Eiwit31 g
- Koolhydraten72 g
- Vet38 gWaarvan verzadigd7 g