Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Sushi met mihoen en garnalen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Sushi met mihoen en garnalen
Stap 1
Bereid de mihoen en spoel kort af onder koud water. Laat uitlekken. Snijd de komkommer in de lengte 2 keer door en verwijder de zaadjes. Snijd het avocadovruchtvlees in repen.
Stap 2
Leg de norivellen naast elkaar op het werkvlak, leg eventueel wat folie eronder. Verdeel de mihoen in de breedte over de kant die het dichtst bij je is. Verdeel hierover de komkommer, avocado en garnalen. Rol de norivellen van je af strak op en plak de randen vast met een beetje water.
Stap 3
Snijd kleinere stukken en serveer met de sojasaus om te dippen.
Aanvullende benodigdheden
- - vershoudfolie
Voedingswaarden
- Energie285 kcal
- Eiwit6 g
- Koolhydraten43 g
- Vet9 gWaarvan verzadigd1 g