Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Suikerbollen met mascarpone en abrikozen-limoensalade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Suikerbollen met mascarpone en abrikozen-limoensalade
Stap 1
Snijd de munt in dunne reepjes.
Stap 2
Knip de abrikozen in dunne reepjes en meng ze in een diep bord met het sinaasappelsap, het limoensap en de limoenrasp.
Stap 3
Laat dit mengsel minstens 30 minuten staan.
Stap 4
U kunt de abrikozensalade ook al de avond van te voren maken, bewaar de salade dan afgedekt in de koelkast.
Stap 5
Rooster de amandelen in een droge koekenpan al omscheppend goudbruin.
Stap 6
Laat ze op een bordje afkoelen.
Stap 7
Snijd de suikerbollen open en leg de onderste helften elk op een bord.
Stap 8
Strijk er een flinke laag mascarpone over uit en schep de abrikozensalade in het midden.
Stap 9
Verdeel de amandelen en munt erover en bestuif het geheel met poedersuiker en wat kaneel.
