Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Stroopwafelmacchiato
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Stroopwafelmacchiato
Stap 1
Smelt de boter in een steelpan. Voeg vervolgens de suiker toe en blijf roeren tot er karamel ontstaat.
Stap 2
Giet 250 ml slagroom bij de karamel en laat het op middelhoog vuur 5 minuten koken. Blijf roeren tot een egale massa ontstaat. Haal daarna van het vuur.
Stap 3
Klop de overige slagroom lobbig in een kom. Schenk de espresso in 4 hoge glazen en verdeel hierover de slagroom.
Stap 4
Schep een lepel karamelsaus uit de pan en trek strepen over de slagroom. Maak af met stukjes stroopwafel.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie817 kcal
- Eiwit3 g
- Koolhydraten72 g
- Vet57 gWaarvan verzadigd37 g