Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Stroopwafel-roomtaart met notenkaramel
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Stroopwafel-roomtaart met notenkaramel
Stap 1
Bekleed de springvorm met bakpapier. Maal de stukjes stroopwafel fijn in de keukenmachine. Giet de boter erbij en mix kort tot een smeuïg geheel. Druk dit mengsel op de bodem van de springvorm en laat opstijven in de diepvries.
Stap 2
Klop intussen de roomkaas met de poedersuiker glad. Klop in een andere kom de slagroom stijf met de vanillesuiker. Meng de slagroom met de roomkaas en schep op de koekbodem. Laat de taart afgedekt minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.
Stap 3
Smelt de boter met de suiker en laat een paar minuten pruttelen op een lage stand. Schep de noten erdoor en stort op een vel bakpapier. Laat afkoelen, hak in grove stukken en bestrooi de taart ermee.