Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Stoofvlees met bier en tijm uit de slowcooker
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Stoofvlees met bier en tijm uit de slowcooker
Stap 1
Breng de runderpoelet op smaak met zout en/of peper. Meng met de bloem. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak het vlees in 5 min. rondom aan.
Stap 2
Doe het vlees met de ui, knoflook, wortel en ontbijtkoek in de slowcooker. Schenk de bouillon en het bier erbij. Voeg de tijm toe.
Stap 3
Doe het deksel op de slowcooker en gaar 8-10 uur op laag of 4-6 uur op hoog, totdat het vlees heel mals is en uit elkaar valt. Breng op smaak met zout en/of peper.
Aanvullende benodigdheden
- - slowcooker
Voedingswaarden
- Energie231 kcal
- Eiwit25 g
- Koolhydraten17 g
- Vet5 gWaarvan verzadigd1 g