Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Stoofschotel met kikkererwten en worst
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Stoofschotel met kikkererwten en worst
Stap 1
Verwarm de olie in een stoofpan en bak hierin de saucijzen rondom aan. Neem ze uit de pan en houd ze apart.
Stap 2
Fruit in het overgebleven bakvet de ui en paprika in 5 minuten zacht.
Stap 3
Voeg de knoflook, rozemarijn en laurier toe en fruit nog een minuutje mee.
Stap 4
Voeg de tomaten toe en leg de saucijzen terug in de pan. Laat de tomaten op lage stand met het deksel op de pan stoven tot een dikke saus.
Stap 5
Voeg na 10 minuten de kikkererwten toe en laat nog 10 minuten meestoven.
Stap 6
Breng de saus op smaak met zout en peper en bestrooi het gerecht voor het serveren met peterselie.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie450 kcal
- Eiwit24 g
- Koolhydraten21 g
- Vet29 gWaarvan verzadigd12 g