Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Stoofpotje
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Stoofpotje
Stap 1
Schud de vleesblokjes om met zout, peper en kruiden.
Stap 2
Verwarm de olie en roerbak de vlees- en uiblokjes in circa 5 minuten mooi bruin.
Stap 3
Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 4
Voeg de champignons en knoflook toe aan de roerbak en laat op middelhoge stand circa 3 minuten meebakken tot de champignons vocht loslaten en iets slinken.
Stap 5
Leg het deksel op de pan en laat het geheel nog enkele minuten op lage stand stoven. Giet de rijst af en laat uitstomen.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie560 kcal
- Eiwit30 g
- Koolhydraten62 g
- Vet20 gWaarvan verzadigd6 g
