Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Stevige maaltijdsoep met huisgemaakte soepstengel
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Stevige maaltijdsoep met huisgemaakte soepstengel
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Haal het bladerdeeg uit de koelkast. Snijd de peterselie grof.
Stap 2
Bereid de pureersoep volgens de aanwijzing op de verpakking.
Stap 3
Snijd intussen het bladerdeeg in repen van 3 cm breed. Beleg met de rauwe ham en draai het bladerdeeg zodat er een spiraal ontstaat. Verdeel het bladerdeeg over een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel er de geraspte Parmezaanse kaas over. Plaats 15 minuten in de oven.
Stap 4
Voeg de linzen toe aan de pureersoep en verwarm nog 5 minuten mee.
Stap 5
Verdeel de maaltijdsoep over de kommen en garneer met de peterselie. Serveer met de huisgemaakte soepstengel.