Steakfriet
Ingrediënten
Bereidingswijze Steakfriet
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Kook intussen voor de tartaarsaus de eieren in 8 minuten hard, laat schrikken onder koud stromend water en pel ze.
Stap 3
Snijd de eieren, augurken, kappertjes en de helft van de bieslook fijn. Meng met de dragon door de mayonaise. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Stap 4
Bestrooi de biefstukken met zout en peper. Verwijder 3 cm van de onderkant van de asperges en halveer ze.
Stap 5
Verhit de boter in een koekenpan en bak de biefstukken in 4 minuten rosé van binnen. Keer halverwege. Laat verpakt in aluminiumfolie 10 minuten rusten. Snijd in dunne plakjes.
Stap 6
Bak in het achtergebleven bakvet de asperges 3 minuten op hoog vuur.
Stap 7
Snijd de rest van de bieslook fijn. Schep de friet op een grote schaal en verdeel er de plakjes biefstuk en asperges overheen.
Stap 8
Garneer met de bieslook en serveer met de tartaarsaus. Lekker met een groene salade.