Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Steak tartare met toast
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Steak tartare met toast
Stap 1
Snijd de bavette zo nodig in 2 of 3 stukken en leg die 1 uur in de vriezer. Pak vervolgens 1 stuk en snijd dat met een groot mes tot tartaar (eerst in repen, dan in stukjes, dan nog fijner). Pak dan het volgende stuk uit de vriezer en herhaal de handeling.
Stap 2
Snijd de ui in piepkleine blokjes. Scheid de dooiers van de eiwitten. Meng de dooiers met de mayonaise, ui, tabasco, worcestersauce, kappertjes, mosterd en peterselie.
Stap 3
Snijd de korsten van de boterhammen en rooster het brood. Serveer de tartaar met toast en boter.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie425 kcal
- Eiwit20 g
- Koolhydraten16 g
- Vet31 gWaarvan verzadigd11 g