Steak tartaar met knoflooktoast
Ingrediënten
Bereidingswijze Steak tartaar met knoflooktoast
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de casino boterhammen in 4 stukken. Pel en snijd de knoflook fijn en mix met 2 el olijfolie tot een geheel. Verdeel de stukjes boterham over een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk met de knoflookolie. Plaats de toast 10 minuten in de oven tot deze goudbruin kleurt.
Stap 2
Pel en snipper intussen de rode ui fijn. Snijd de bavette in blokjes van 1 cm en de augurk in kleine blokjes. Hak de bieslook fijn.
Stap 3
Meng de bavette met de bieslook, eidooiers, 2 el olijfolie en de helft van de augurk en rode ui. Breng de tartaar op smaak met peper en zout.
Stap 4
Verdeel de tartaar met een steker over 4 borden en druk deze aan. Verdeel hier de overige augurk en rode ui over. Serveer de tartaar met knoflooktoast en truffelmayonaise.