Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Sri Lankaanse hopper met ei
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Sri Lankaanse hopper met ei
Stap 1
Verhit 1 eetlepel olie in een kleine wok of koekenpan. Giet een soeplepel van het beslag in de pan en draai met de pan zodat het beslag zich goed verdeelt.
Stap 2
Breek 1 ei in het midden van het beslag, leg een deksel op de pan en bak 2-3 minuten tot het ei gaar is. Herhaal dit met de rest van het beslag en de eieren (voeg indien nodig extra olie toe).
Stap 3
Verhit intussen 1 eetlepel olie in een tweede pan en bak hierin de garnalen in 4-5 minuten gaar. Voeg de helft van de rode peper toe.
Stap 4
Bestrooi de hoppers met de koriander en de rest van de rode peper. Beleg steeds met 3 garnalen en serveer direct.
Stap 5
Serveer de hopper met mangochutney en een groene salade.
