Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Spitskoolsalade met pindadressing
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Spitskoolsalade met pindadressing
Stap 1
Halveer de spitskool en schaaf of snijd deze in fijne reepjes. Meng 3 eetlepels citroensap en ½ theelepel zout erdoor en laat even staan, zodat de koolreepjes iets zachter worden.
Stap 2
Verwarm de rest van het citroensap met de arachideolie, pindakaas, gember en 1 eetlepel koriander zonder te koken.
Stap 3
Schep de appelblokjes en druiven door de spitskool. Bestrooi met de overige koriander en serveer de dressing apart erbij. Lekker met gebakken krieltjes.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie370 kcal
- Eiwit11 g
- Koolhydraten24 g
- Vet24 gWaarvan verzadigd4 g