Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Spinaziesalade met zoete aardappel en yoghurtdressing
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Spinaziesalade met zoete aardappel en yoghurtdressing
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220°C. Schep de zoete-aardappelblokjes op de met bakpapier beklede bakplaat om met de olijfolie en het paprikapoeder. Rooster de zoete-aardappelblokjes in de voorverwarmde oven in ca. 20 min. gaar.
Stap 2
Klop intussen een dressing van de yoghurt, mayonaise, dille en 2 eetl. water. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Verdeel de spinazie met de geroosterde zoete-aardappelblokjes en de olijven over 4 borden. Besprenkel met de yoghurtdressing en bestrooi met de walnoten.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie346 kcal
- Eiwit6 g
- Koolhydraten24 g
- Vet24 gWaarvan verzadigd3 g