Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Spinaziesalade met krokante kikkererwten
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Spinaziesalade met krokante kikkererwten
Stap 1
Halveer de avocado’s, verwijder de pitten en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil.
Stap 2
Snijd de avocado’s in plakken. Verkruimel de feta grof. Halveer de snoeptomaten. Laat de kikkererwten uitlekken en spoel af.
Stap 3
Verhit een pan met 2 el olijfolie en bak de plantaardige kipkrokant schnitzels goudbruin.
Stap 4
Verhit intussen een pan met 2 el olijfolie en bak de kikkererwten krokant.
Stap 5
Meng de spinazie met de feta, avocado en snoeptomaten. Breng op smaak met zout en peper en verdeel over de borden.
Stap 6
Verdeel de krokante kikkererwten over de spinaziesalade en leg hier de kipkrokant schnitzels op. Garneer met de yoghurtdressing.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie583 kcal
- Eiwit27.3 g
- Koolhydraten29.5 g
- Vet36.1 gWaarvan verzadigd8 g