Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Spinaziecurry met krieltjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Spinaziecurry met krieltjes
Stap 1
Verhit de helft van de olie en bak hierin de ui met de garam masala goudbruin. Schep uit de pan en houd apart.
Stap 2
Verhit de rest van de olie en bak hierin de knoflook en gember circa 2 minuten. Voeg het komijnzaad toe en bak in 1 minuut geurig. Voeg de gebakken uien toe en bak nog 1 minuut verder. Voeg de tomaten toe en bak tot ze helemaal zacht zijn.
Stap 3
Blancheer de spinazie kort. Dompel in ijskoud water om af te koelen en giet af. Voeg de spinazie toe aan de saus en meng kort. Voeg de krieltjes toe. Stoof afgedekt tot de krieltjes helemaal gaar en warm zijn, voeg eventueel een scheutje water toe.
Stap 4
Verwarm de naanbroden. Bestrooi de curry met de feta en serveer met het brood.
Aanvullende benodigdheden
- - blender
Voedingswaarden
- Energie690 kcal
- Eiwit22 g
- Koolhydraten85 g
- Vet28 gWaarvan verzadigd85 g
