Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Spinaziecrêpes met broccoli en pistachepesto
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Spinaziecrêpes met broccoli en pistachepesto
Stap 1
Verhit 2 theelepels boter in een koekenpan en bak hierin de broccoliroosjes circa 10 minuten op middelhoge stand. Keer ze regelmatig om gelijkmatig te garen. Neem de pan van de warmtebron en voeg het citroensap toe.
Stap 2
Verhit in een schone koekenpan ½ eetlepel boter en bak hierin van een soeplepel van het beslag een dunne crêpe. Herhaal met de rest van het beslag.
Stap 3
Maal alle ingrediënten voor de pesto glad. Bestrijk elke crêpe met een beetje pesto en leg een paar broccoliroosjes erop. Garneer met basilicum en plakjes citroen. Serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie835 kcal
- Eiwit26 g
- Koolhydraten26 g
- Vet68 gWaarvan verzadigd17 g