Spinazie-eiwraps met Italiaanse beenham
Ingrediënten
Bereidingswijze Spinazie-eiwraps met Italiaanse beenham
Stap 1
Verwarm de oven voor op 150°C. Halveer de cherrytomaten. Verdeel de cherrytomaten over een met bakpapier beklede bakplaat.
Stap 2
Verdeel hier 2 el olijfolie over en breng op smaak met zout en peper. Zet 20 minuten in de oven.
Stap 3
Mix intussen de eieren, bloem, spinazie en roomkaas tot een glad mengsel met de staafmixer. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Verhit een pan met 1 el olijfolie en verdeel 1 soeplepel van het eiermengsel in de pan.
Stap 5
Bak de spinazie-eiwrap in 5 minuten gaar, herhaal dit tot het mengsel op is. Laat 5 minuten afkoelen.
Stap 6
Steek intussen een ster uit het casinobrood met de kerststeruitsterker. Verhit een pan met 1 el olijfolie en bak het casinobrood goudbruin.
Stap 7
Verdeel de crème de brie over de wraps en beleg met de ijsbergsla, Italiaanse beenham en de helft van de gedroogde cherrytomaatjes.
Stap 8
Rol de eiwraps op en snijd deze in rolletjes van 3 cm dik. Stapel ze op in de vorm van een kerstboom en leg de rest van de gedroogde cherrytomaten ertussen.
Stap 9
Steek de kerstster bovenop de piramidekerstboom als piek en serveer.
Aanvullende benodigdheden
- - staafmixer
- - kerststeruitsteker
Voedingswaarden
- Energie339 kcal
- Eiwit25.2 g
- Koolhydraten11.2 g
- Vet21.6 gWaarvan verzadigd11.5 g